Ifyllnad

För att fortsätta fylla i allt det jag inte hann skriva förut...

Efter barriärrevet stannade jag hos Klara någon extra dag innan jag tog tåget vidare till Torquay. Jag råkade somna och fick panik när jag vaknade, som tur var åkte jag bara en station för långt. I Torquay sprang jag massor längs stranden, fick lite ångest över att det nog var sista gången jag såg en Australiensisk strand på länge, klättrade längs klipporna, myste med familjen och åt middag på den lokala puben.



På lördagen åkte vi hem till Ararat eftersom Peely (Georgie's pojkvän) hade 21års fest. Dit åkte hela familjen. Där njöt vi av ett bra band, härliga människor och roliga tal.


Jag, värdmamma Jacqui och Zoe

Sen har jag repeterat drama intensivt varje söndag. Nu är det bara två veckor kvar tills föreställningen och vi alla är ganska vansinnigt stressade. Torsdags- traditionen att fika på the Vines med fina människor har också fortsatt. Förra helgen tillbringade jag mest med mina värdsyskons kompisar med hämtmat från både Sicilians och den lokala indiska resturangen. Och helgen innan det tillbringade jag på the oval där det spelades Netball och footy för att sedan åka hem till Claudine med lite fler roliga människor. Vi tittade på Mulan, Monsters Inc, sjöng singstar och skrattade till långt in på morgonen.

Sen har jag umgåtts med Katie som nog är en av världens mysigaste människor. Vi satt på the lounge och drack chai- latte, jag klippte och klistrade in grejer till mitt art projekt och hon pluggade biologi och vi var förvånansvärt produktiva.


Jag och Katie (i skoluniform!)

Nu är jag precis hemkommen från dans och ska sova. Lenah och jag har grejat inbjudningar till vår avskedsfest och det är bara jätte konstigt. Skriver snart igen!







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0